Forside     Om Energnist     Kolding     Esbjerg     Udbud     Job     Kontakt    
  JOB

Ledige job

 

 

Smed til Energnist affaldsforbrændingsanlæg i Kolding

Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsforbrændingsanlægget i Kolding?

Vi tilbyder
Vi tilbyder hermed en spændende stilling som smed i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problem-stillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger.

Ansvar og opgaver
Vi leder efter en kollega, der kan hjælpe os med at vedligeholde og reparere vores anlæg, så har du indsigt i mekanik, teknik og automatik, er du måske vores næste kollega.

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål/forbrændingsmål. Derfor er en af dine vigtigste opgaver at være klar, når der skal foretages rationer og sikre, at det udføres med høje oppetider som mål. Sammen med resten af teamet sikrer du, at produktionen kører optimalt ud fra et teknisk perspektiv. I den forbindelse kommer du til at vurdere og udføre forskellige typer opgaver, såsom forebyggende vedligehold, fejlfinding, reparation og optimering på anlæggene. Fx. hvis et system ikke er designet/dimensioneret/konstrueret hensigtsmæssigt skal det optimeres.

Du vil, med tiden, stifte bekendtskab med mange forskellige maskiner og udstyr så som kedler, dampturbine, køleanlæg, fjernvarmesystemer, ventiler, pumper m.v.

Din profil
Vi tænker, at du er uddannet smed, mekaniker, industritekniker, landbrugsmekaniker eller lignende. Vigtigst er, at du har teknisk flair og har interesse for forbrændingsanlæg.

Det er vigtigt, at du tør træffe beslutninger og tage ansvar, samtidig med at du er en god holdspiller, der kan samarbejde med kolleger på tværs af anlægget. Med din nysgerrige og positive natur arbejder du desuden med overblik og godt humør – også når vi har allermest travlt. Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye problematikker og løse dem sikkert og korrekt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Du ansættes efter overenskomst for håndværkere og it-supportere m.fl. (40.11).

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Stillingen er på fuld tid.

Stillingen er en tidsbegrænset ansættelse på 1½ år - med mulighed for fastansættelse.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Hvis ikke du har hørt fra os inden den 10. december 2018 må du anse stillingen som besat til anden side.

 
Ansøgning stiles til: Energnist Kolding, mrk. Smed
på mailadr.: energnist@energnist.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Jon Dalum, tlf. 51431648/76325006

 

 
 
Energnist I/S
Uldjydevej 2
7400  Herning

Tlf.: +45 9721 0041
Mail: energnist@energnist.dk